: Om Jotunheimen Presseservice :
Opp

Jotunheimen Presseservice ble etablert som et        enkeltmannsforetak og ble registrert i Brønnøysund-registret i Juli 2000.

Dagligleder Lars Kristian Steen, har utdanning fra Norsk Journalisthøgskole i Oslo, og har helt siden 1982 arbeidet som journalist – både som frilanser, og fast ansatt - i blant annet avisa Gudbrandsdølen/Lillehammer Tilskuer.  Han har også hatt vikariater i avisen Dagningen og Døleposten, i tillegg har han vært tilknyttet ulike riksaviser og NRK.  

JP kjøper og selger artikler, råmaterialer og bilder til de nasjonale, regionale og lokale avisene, samt til pressebyrå både i Norge og utlandet. Til nå har bedriften ulike oppdragsgivere innen ukeblad, diverse tidsskrifter, fagblad, og ulike nettsider for aviser og mediekonsern.

Riksavisa Nationen har nå i sitt nye landsdekkende ”journalistnettverk” valgt å samarbeide med Jotunheimen Presseservice, og har således valgt å opprette en ”regionsbase” i Vågå. Avisen Verdens Gang har også valgt å samarbeide med JP.

En av målsetningen for Jotunheimen Presseservice er å få fram de rike verdiene som finnes i norddalsregionen; både når det gjelder natur, kultur og næringsutvikling.  På grunn av de gode forbindelsene bedriften har, både med regionale og riksdekkende media har medført en betydelig fokus på hele norddalsregionen i ulike medier og mange positive tilbakemeldinger fra hele landet.

Oppdragene har etter hvert blitt så mange at JP har sett seg nødt til å samarbeide med frilansere -  også i andre kommuner i Gudbrandsdalen.  På sikt er således planen, at en med utgangspunkt i hovedkontoret i Næringshagen, Vågå,  knytter det seg medarbeidere i alle kommuner i regionen. Allerede i dag har JP samarbeid med frilansere på Lesja, Dovre, Sel, Vågå, Lom, Skjåk og Fron-kommunene.  Mange av disse er kvinner.

2001©Jotunheimen Presseservice